Sampling in 1,5 meter samenleving

De maatregelen van de Rijksoverheid en het RIVM om het Covid-19 virus te stoppen, leiden ertoe dat we steeds meer richting een 1,5 meter samenleving bewegen. Maatregelen worden versoepeld en we kunnen ons weer vrijer bewegen. Om het consumentenvertrouwen en brand trust terug te brengen starten merken weer met samplen, hetzij in een aangepaste en veilige vorm.

Merk activeren op afstand

We delen graag onze tips en werkwijze met je voor een effectieve activatie binnen de 1,5 meter samenleving. Focus je op locaties dicht bij het aankoopmoment om verkoop in retailer en horeca te stimuleren. Gebruik hierbij voor de hand liggende maatregelen, zoals het uitdelen van dichte samples, maar pas ook de gehele setting en routing aan. We laten je zien hoe indirecte sampling tóch een persoonlijke ervaring kan zijn.

 Maatregelen sampling

In het kort nog even alle maatregelen op een rijtje:

  • Dichte samples uitdelen       
  • Elk uur handen wassen 
  • Poedervrije handschoenen en mondkapjes 
  • Nieuwe setting en middelen voor veilig samplen   
  • 1,5 meter tussen Brand Ambassador en consument 
  • Duidelijke routing voor consument   

Interne communicatie

Voorafgaand aan een activatie kan de 1,5 meter ook in gevaar komen. Chase laat haar Brand Ambassadors daarom apart van elkaar naar locatie reizen en veelgebruikte materialen goed ontsmetten.

Effectieve activaties vragen uiteraard een goede briefing. Wij begeleiden momenteel onze Brand Ambassadors contactloos via bijvoorbeeld e-learning en app. 

Meer weten over op maat gemaakte activaties? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je óm.